Interior Refurbishment of HK Clinic of Dermatology
香港皮肤中心室内设计及建造

Location 位置: Tsim Sha Tsui, HK 香港尖沙咀    Type 类型: Commercial 商业用途   |   Date 日期: 2012

The project is to design a skin clinic to accommodate a comfortable reception zone, two doctors’ room, five treatment rooms and four sincere make-up rooms.  Introducing the color of natural wood, the counter of simply curve shape highlighted the reception area. A charcoal grey portal of hiding the TV also emphasized the entrance of the clinic. For the make-up room, the acid-etched glass partition secures the privacy of the users. The feature lightings at mirrors become the focus of the room.

香港皮肤诊所主要提供医学美容服务,中心包括有医生房、治疗房及休息室,供顾客使用。为了使到顾客有耳目一新的感觉,APU等别选用了木纹及白色的配搭。加上于入口处的一个灰色L型框架以隐藏电视框架,令到整体格调干净、整齐。于休息区,选用了具私隐度的磨砂玻璃,整体空间感觉阔落。墙身镜背的灯光亦做得恰到好处,令气氛更添和谐。
Back to Top