Interior Refurbishment of Ng’s Residence
吳氏半山複式住宅室內設計及建造

Location 位置: Mid-levels, HK 香港半山    Type 类型: Residential 住宅用途   |   Date 日期: 2016 

The Summit is a residential skyscraper located in Happy Valley, Hong Kong. It is one of the tallest residential buildings in the city. Ng’s family with four members living in this duplex unit, the original interval of the space constraints from the use of space. Our designers re-planning the layout, due to high-floor features and using different furniture to extend the use of space, and increase the sense of layer. In addition, our designer also make good use of a variety of different materials and lighting effects to presents stylish and extravagance.

户主一家四口居于这复式单位,原间隔的摆位局限了空间运用,故设计师大刀阔斧地重新规划布局,并利用楼底高的特性将不同家具向上延伸,使善用空间之余更呈现层次感。此外,设计师亦善用多种不同物料及灯光效果,使单位呈现时尚与贵气。
Back to Top